Sztárok

Küzd a feleségéért Nacsa Olivér

A humorista elismerte, hogy zátonyra futott a házassága, de még nem adta fel. Az üzleti életben sikert sikerre halmozó fiatalasszony hazarepül az ünnepekre, Nacsa pedig abban bízik, hogy ismét közel kerülnek egymáshoz – írja a Bors.

Nacsa Olivér őszintén bevallotta, zátonyra futott a házassága Zsuzsival. „Tényleg gondban vagyok. Ennek tudható be a látványos fogyásom, már mínusz 16 kilónál tartok” – árulta el a humorista, akit a közelmúltban Bálint Antónia exe feljelentett. A bulvárlap értesülései szerint a házassági válság kialakulásában nagy szerepe van annak, hogy Zsuzsi külföldön vállalt munkát. A fiatal pár ugyan megpróbálta működtetni a távkapcsolatot, de idővel kiderült, hogy nem tudják ezer kilométernyi távolságból ébren tartani a szerelmet. Mint a Bors megtudta, a Milánó után jelenleg Németországban dolgozó Zsuzsi hazarepül az ünnepekre, a házaspár pedig végre sort keríthet egy alapos beszélgetésre. A humorista – aki abban bízik, hogy a karácsony újra összehozza őket – állítja, vannak még nyitott ajtók, talán lehetőségek is, de az biztos, hogy megküzd a nejéért.

Fotó: RTL Klub / Sajtóklub
Fotó: RTL Klub / Sajtóklub

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top