Sztárok

Összegyűjtöttük a legcukibb celebtesókat

Néha teljesen ismeretlenek, de arra is van példa, hogy saját karrierre gyúrnak a nagy hírességek árnyékában élő kistestvérek. Összeszedtük közülük a legaranyosabbakat.

Rihanna
Öccse igazi életrevaló kamasz

Összegyűjtöttük a legcukibb celebtesókat

Napjaink egyik legfelkapottabb sztárja, aki többnyire a Chris Brownban kimerülő szerelmi életével vagy a lassan óránként új fotóval frissülő Twitter-oldalával kerül a figyelem középpontjába. Pedig a szexi énekesnőnek van egyéb stabil pont is az életében, mégpedig szeretett öccse, Rajad. Az állítólag igen „életrevaló”, 14 éves fiú gyakran látogatta meg idei koncertkörútján, de vásárolgatás és strandolás közben is lencsevégre kapták már a testvérpárt.

Miley Cyrus
Húga mindenben utánozza

Összegyűjtöttük a legcukibb celebtesókat

Miley kishúga sem egy visszafogott, főleg nem háttérbe húzódó sztártesó. Noah sokszor igyekszik ruházkodásban is túltenni világhírű nagytesóján, ami lássuk be, azért nem is olyan könnyű feladat. Az egykori Disney-sztár 12 éves húga egyre inkább a nővérére szeretne hasonlítani, olyannyira, hogy már a tiniszínészi pályára is lépett, és Miley legújabb örökbe fogadott kutyusát pedig együtt választották ki.

Justin Bieber
Ő a kedvenc bébiszitter

Összegyűjtöttük a legcukibb celebtesókat

Justin még maga sem nőtt ki a tinisztár kategóriából, mégis korához képest az átlagosnál jobban kötődik kistestvéreihez és törődik velük. Elfoglaltságai ellenére mindig szakít időt arra, hogy az édesapja újabb párkapcsolatából született Jaxonnel és Jazmynnel játsszon. Az énekesnek olyannyira nem ciki a kissrácokkal lógni, hogy olykor még barátnőjét, Selena Gomezt is bevonja a „az alkalmi bébiszitterkedésbe”.

Demi Lovato

Húga a legcukibb szereplő volt a Született feleségekben

Összegyűjtöttük a legcukibb celebtesókat

Az amerikai X-Faktor legfiatalabb mentoráról, Demi Lovatóról ítészként való debütálása előtt többnyire csak albumai, szerepei (Disney-csatorna, Grace Klinika) vagy magánéleti zűrjei kapcsán hallhattunk. Pedig a húszéves színésznő-énekesnő családjában van még egy figyelemre méltó tag, mégpedig Demi féltestvére, Madison De La Garza. A 10 éves kislány nem más, mint a Született feleségek című sorozat egyik kiskorú szereplője. Gabriella Solis Juanita nevű kislányát alakította.

Mindenhol veled leszünk: megjelent a Nők Lapja Café mobilalkalmazása

mobil dobozMit ígér a horoszkópod aznapra, ki villantotta a legtrendibb ruhát a vörös szőnyegen, jól jönne egy klassz recept ebédre? Ezentúl nem kell gép elé ülnöd, hogy mindezt elolvashasd itt nálunk, mert az új Nők Lapja Café alkalmazással akár a buszon ülve vagy sorban állva, de a reggeli kávéd mellett is átböngészheted híreinket!

– Itt töltheted le az alkalmazást iPhone-ra!
– Itt töltheted le az alkalmazást Android mobilra!

A Windows Phone-verzió néhány napon belül szintén elérhető lesz itt!

További részleteket és letöltési segítséget itt találsz!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top