Sztárok

Változás Schobert Norbi állapotában

Ma reggelig még kétséges volt, hogy hazaengedik karácsonyozni Schobert Norbi, ám a legújabb vizsgálatok már pozitív képet mutatnak.

„Köszönet Nektek, mert JÓ lett az eredmény!” – írta kedden reggel a Facebook-oldalára Schobert Norbi. A szívműtéten átesett sportoló részletesen leírta az újabb vizsgálatot. „Ma reggel 8.15-kor ismét altattak és belülről mentek a szívem mögé egy ultrahangvizsgálattal, hogy 1 mm pontossággal megnézzék a nagyműtét után 19 nappal már harmadszorra, mi a folyamat. Sokat imádkoztam még az elalvás pillanatában is, és erőt adott a rengeteg áldás, amit a Ti energiátok adott. Szuper lett az eredmény. Bár itt leszek még egész évben, és csak pár órát mehetek ünnepre haza, akkor is nagyon boldog vagyok! Szeretlek Titeket és magamhoz ölelném az egész világot! Szép napot! Norbi” – folytatta a háromszoros apuka, aki így már bizonyosan pár órát otthon tölthet karácsonykor a családjával.

Változás Schobert Norbi állapotában

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top