nlc.hu
Sztárok
Varázslatra hangolva – 2012 év végi ünnepek a NaturMed Hotel Carbonában

Varázslatra hangolva – 2012 év végi ünnepek a NaturMed Hotel Carbonában

Nemigen találunk NaturMed Hotel Carbonánál elkötelezettebb szállodát az egészségmegőrzés, a gyógyítás, az ember és környezete közti harmónia megvalósítása területén. A csodás gyógyvíz, a kiemelkedő szakmai hátteret adó gyógyászati és wellness részleg az év minden szakaszában páratlan élményt nyújt.

Mindezek mellett év végén a pihenés és a meghittség, az odaadó kényeztetés, családi és gyerekprogramok, valamint különleges zenei élmények teszik varázslatossá az ünnepeket. A számtalan színvonalas élő zenés műsor között olyan gyöngyszemeket találunk, mint St Martin karácsonyi- és Zséda szilveszteri koncertje, illetve a két ünnep között Szandi fellépése az uszodában rendezett retro partin!

Meleg kényeztetés

A NaturMed Hotel Carbonában a két, egymástól elkülönített professzionális szauna részleg – az egyiket fürdőruhában, míg a másikat a nélkül lehet használni – a kényeztető meleget kedvelők legváltozatosabb igényeit is kielégíti.  Az év utolsó hétvégéjén a szaunázók éjszakája és naponta négy alkalommal megrendezett különleges szauna attrakció várja a felnőtteket.

Varázslatra hangolva - 2012 év végi ünnepek a NaturMed Hotel Carbonában

Varázslatos hangok

Szenteste a hárfa nőiesen lágy dallamai gondoskodnak a bensőséges hangulatról, másnap a Mirage Salon Quartett könnyed igényessége, és St Martin elbűvölő egyedisége repíti a hallgatókat a zene révén különböző korokba és tájakra.  Az év utolsó szombatján fergeteges retro parti lesz az uszodában, ahol Szandi gondoskodik a hangulatról. Szilveszter este a számtalan szakmai- és közönség díjjal kitüntetett énekesnő, Zséda fellépése teszi feledhetetlenné az évbúcsúzatót.  

Családi- és gyerekprogramok

A kézzel festett karácsonyfadíszek és mézeskalács figurák bemutatója és vására mellett kreatív műhelyben szorgoskodhatnak az ügyes kezű vendégek.  A gyerekeket szinte egész nap játszóház várja a Törpeklubban, ám a bohócműsor, a lufi hajtogatás és a betlehemes játékok a kicsik mellett az egész család számára élményt nyújtanak.

További információ: www.carbona.hu

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top