Sztárok

Vége: Horváth Éva befejezte!

Nem várt fordulat! A Sugarbird csapata három év után búcsúzik Horváth Évától. Így a Dukai Regina, Zimány Linda, Debreczeni Zita és Bódi Sylvi nevével fémjelzett divatmárka gyönyörű tervezői jövőre Éva nélkül folytatják a kreatív munkát. Jagasics V. Csonka Hedvig, a márka tulajdonosa, és Horváth Éva közösen döntöttek útjuk szétválásáról.

Jagasics V. Csonka Hedvig három glammodellel, Dukai Reginával, Zimány Lindával és Bódi Sylvivel, öt évvel ezelőtt indította útjára a Sugarbirdöt. A csapatához Debreczeni Zitához hasonlóan Horváth Éva később csatlakozott, ám röviddel ezelőtt a márka tulajdonosától megtudtuk, hogy Horváth Éva 2013-tól már nem képviseli a Sugarbirdöt, és elmondta azt is, hogy – a korábbiakkal ellentétben – az utóbbi időben Évával az elképzeléseik már nem egy irányba mutattak, így az tűnt a legoptimálisabb megoldásnak, ha pontot tesznek a közös kreatív munka végére. 

„Köszönöm Évának a közös munkát, és kívánok neki minden jót” – zárta rövidre az elválást Hedvig, aki abban a kérdéskörben továbbra is titokzatos maradt, hogy a nemrégiben a Sugarbird csapatához határozott időre csatlakozó Weisz Fanni vajon betöltheti-e majd a távozó Horváth Éva helyét.

Vége: Horváth Éva befejezte!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top