Sztárok

Bejutott a legjobb 10 közé a magyar szépségkirálynő – videó

A Las Vegasban megrendezett Miss Universe versenyen bejutott a legjobb 10 lány közé Konkoly Ágnes.

Bejutott a legjobb 16 közé a magyar szépségkirálynő - videóA 25 éves magyar hölgy igencsak meglepődött és rettentően örült, amikor a 89 versenyzőből sikerült bejutnia a legjobb 10 közé. Konkoly Ágnesnek bár nem sikerült a top 5-ig menetelnie, ez mindenképpen szép eredmény az elmúlt évekhez képest.
A Twitteren a világ minden részéről hozzászóltak az eseményekhez, a magyar lány vegyes kritikát kapott. Egyesek szívesen kölcsönkérték volna Konkoly Ági egyedi ruháit, mások azonban egy kiadós ebédre hívták volna meg a szerintük igencsak vékony lányt.

Szerinted ott lett volna a helye Áginak a top 5-ben? Vagy épp ellenkezőleg, voltak nála szebb lányok? Vitassátok meg a Nők Lapja Café Ítélőszék oldalán!

A versenyt végül a 20 éves amerikai Olivia Culpo nyerte meg. A Rhode Island-i illetőségű, csellón játszó, mellrákellenes aktivista, barna hajú szépség immár a nyolcadik amerikai, akit megválasztottak Miss Universe-nek a verseny 60 éves történetében. Legutóbb 1997-ben nyert egyesült államokbeli szépség. A második a 23 éves, Fülöp-szigeteki Janine Tugonon lett, a harmadik pedig a venezuelai Irene Sofia Esser Quintero.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top