Sztárok

Baronits Gábor csajozási tanácsokat ad a Voice énekesének

Nem kell megijedni, a Jóban Rosszban sztárja nem indított társkereső szolgálatot, mindössze arról van szó, hogy egy egyre híresebbé váló barátjának segít.

Baronits Gábor csajozási tanácsokat ad a Voice énekesénekBerkes Olivérről van szó, a Voice jóképű tehetségéről, aki pénteken este énekel a műsor első élő adásában.
Olivér és Gábor együtt nőttek fel, már óvodáskorukban is barátok voltak, a baráti kapcsolat máig tart. A színész nagyon szurkol Olivérnek, de félti is a hirtelen jött népszerűségtől, emiatt ellátta néhány jó tanáccsal is. „Én is hirtelen lettem népszerű, van tapasztalatom abban, hogyan kell kezelni a sajtót, melyik újságnak mit szabad mondani, kivel és melyik rendezvényen kell vagy érdemes megjelenni, milyen ruhát kell ezeken az eseményeken felvenni… Olivérnek sok-sok kérdése volt ezekkel kapcsolatban, én pedig türelmesen válaszoltam neki, elmeséltem a saját tapasztalataimat is. Jó érzés, hogy nemcsak szurkolhatok a jó barátomnak, hanem ilyenformán segíthetek is neki – mondja a Jóban Rosszban sztárja, aki csajozási tanácsokkal is ellátja Olivért. – A közösségi oldalakon sok-sok lány ír Olivérnek, van, aki elmondja, mennyire szimpatikus neki, de akad olyan is, aki randevúzni akar vele. Ő szerény fiú, nem gondolta volna, hogy ilyen sikere lesz a lányoknál, úgyhogy megbeszéltük a dolgot, persze hogy ezzel kapcsolatban mit tanácsoltam neki, az titok, és hogy megfogadja-e, az az ő dolga! Alapvetően azonban nem féltem csajozás terén, hiszen eddig is gyönyörű barátnői voltak.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top