Sztárok

Elhagyta a felesége Erdei Zsoltot

A bokszoló egy hónapja külön él spanyol feleségétől. A házaspárnak ugyan már hosszú ideje voltak problémái, ám eddig a kisfiuk miatt igyekeztek menteni a kapcsolatukat. Erdei bízik abban, hogy még helyrehozható a házassága – írja a Blikk.

Romokban hever Erdei Zsolt magánélete, a felesége, Arabella ugyanis elhagyta a 38 éves ökölvívót. A Blikk értesülései szerint két éve állandósultak a problémák a kapcsolatukban. A meccseket megelőző, megterhelő felkészülési időszak, a többhetes távollétek nem erősítették az érzelmeket, ám Erdei több mentőakciót is indított a házasságuk megmentéséért – már csak gyermekük miatt is –, ezek azonban csak ideig-óráig segítettek. 31 éves neje egy hónappal ezelőtt összecsomagolt, és egy budapesti albérletbe költözött, „Madár” pedig – aki egykori klubjával sokáig pereskedésben állt – teljesen összetört. „Most egy ideig külön élünk, és majd eldől, helyre tudjuk-e hozni a kapcsolatunkat” – kommentálta a történteket a profi bokszoló. A pár 6 éves kisfia, Viktor – aki a helyzetet egyelőre jól viseli – egy hétig az édesanyjánál, egy hétig pedig az édesapjánál lakik.

Fotó:  RTL Klub / Sajtóklub
Fotó: RTL Klub / Sajtóklub

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top