Sztárok

Balhé a Voice-ban

Mohamed Fatima alaposan felkavarta a kedélyeket a tehetségkutató első élő adásának a próbáján. Nem volt hajlandó táncolni, sőt a szöveget is elfelejtette, mestere, Caramel azonban megvédte az énekesnőt – írja a Blikk.

Balhé és üvöltözés volt a Voice első élő adásának próbáján. A bulvárlap beszámolója szerint az egykori sztárénekes, Mohamed Fatima úgy viselkedett, akár egy kezdő. Először a koreográfus hordta le a 31 éves énekesnőt, mert nem volt hajlandó táncolni, majd pedig az adás rendezője akadt ki a versenyzőn, mivel folyamatosan elrontotta a szöveget. Fatimának láthatóan nem sikerült beleélnie magát a dalba, s úgy tűnt, a próbát is félvállról veszi, miközben pénteken már élő adásban kell teljesítenie. A Voice kreatív producere és főszerkesztője le is állította a próbát, ezen pedig Fatima mestere húzta fel magát. Caramel – aki legutóbb Somlónak ugrott – harciasan kiállt a 65 kilót fogyott énekesnőért azzal érvelve, hogy a versenyzők az élő adás miatt sokkal érzékenyebbek, feszültebbek, s szerinte ezt figyelembe kellene venniük a műsor készítőinek.

Fotó: TV2 / press.tv2.hu
Fotó: TV2/press.tv2.hu

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top