Sztárok

23 év után újra együtt Kylie Minogue és Jason Donovan – fotó

Egy angol zenei showműsor kedvéért állt újra össze az egykori páros. Szerinted rajtuk mennyit fogott az idő?
Nézegess még közös képeket, itt!
Nézegess még közös képeket, itt!

34 év után közös karácsonyi albummal tért vissza a Grease két egykori sztárja, John Travolta és Olivia Newton-John, néhány hete. Nem kellett sokat várni az újabb nagy visszatérőkre, mivel egy angol karácsonyi gálán Jason Donovan és Kylie Minogue közösen lépett színpadra a hétvégén.

Az ausztrál énekesek régi slágerük –  Especially For You – koreográfiáját is újra betanulták, és a jelenleg rádiós műsorvezetőként is dolgozó Donovan félpercenként felemelte a színpadon aprócska kolléganőjét.

Kylie Minogue és Jason Donovan a Neighbours című szappanoperában váltak ismertté a nyolcvanas évek második felében, mielőtt zenei karrierbe kezdtek volna. 1989-ben Kylie és Jason kislemeze több mint egy millió példányban kelt el az Egyesült Királyságban.

A most 44 éves Jason Donovan jelenleg az egyik legnagyobb angol rádiónál műsorvezető, felesége van és három gyermek édesapja.

Így sikerült a visszatérésük – videó.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top