Sztárok

Voice: Fatima vérig sértette Caramelt

Nem a torokproblémája miatt esett ki Fatima pénteken este a Voice-ból. A műsor egyik munkatársa a Borsnak azt nyilatkozta, hogy a lány nem tanulta meg rendesen a szöveget, utálta a dalát és egész idő alatt kilógott a sorból.

Voice: Fatima vérig sértette Caramelt Mindenki sejtette, hogy nagy baj lesz péntek este. Fatima ahelyett, hogy erejét megfeszítve készült volna, kifogásokat keresett. Nem szerette a dalt, amit kapott, a próbákon nyegle volt és hisztérikus. Erre jött még a hang is, ami megkockáztatom, inkább lelki eredetű volt, mint fizikai” – nyilatkozta a Borsnak egy névtelen forrás, aki szerint ha csak a tehetséget nézzük, akkor Fatimának a döntőben lett volna a helye, de a hozzáállást is nézni kell.

A legkeményebb kritikákat most Fatima mestere, Caramel kapja, aki hazaküldte a lányt a versenyből. „Sokan azt nehezményezik, hogy miért nem tettük át Fatimát a következő élő műsorra, ha beteg. Sajnos ez kötött dolog, ezen nem lehet változtatni. De az igazság az, hogy nem a fizikai, egészségi állapotán múlott a kiesése. Olyan szinten volt lelkileg darabokra hullva, hogy rá sem ismertem… Azt láttam, hogy felmegy a színpadra a próbán, és mintha ott sem lenne. Abbahagyta a dalt a felénél, nem tudott koncentrálni” – ecsetelte a lapnak Caramel, aki szerint a kiesése óta szóba sem akar állni vele Fatima.

A lány azzal sértette meg mesterét a legjobban, hogy amikor lejött a színpadról, és Caramel odalépett hozzá, az énekesnő nem fogadta a köszönését, odavetett egy félmondatot, és faképnél hagyta.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top