Sztárok

Ezt titkolja Janicsák Veca

Janicsák Veca és Kocsis Tibi életében is fontos szerepet töltenek be a kívánságok, és hisznek abban, hogy ha nagyon szeretnének valamit, akkor az teljesülhet, csak akarni kell. Praktikáik azonban különbözőek ezen a téren: míg Tibi az erős akarat erejében hisz, úgy véli, sokszor kell egy-egy kívánságra gondolni ahhoz, hogy teljesüljön, Veca vagy papírra veti, vagy vizualizálja maga előtt titkos vágyait.

Ezúttal mindketten változtattak eddigi bevált módszereiken, a főváros szeretetszívére ragasztották fel titkos kívánságaikat az Erzsébet téren. „Karácsonykor olyan dolgokat szoktam kívánni, amire nincs közvetlen befolyásom, mint például az egészség és boldogság, bár az egészség sajnos nem mindig jön össze, mert ebben az évben nagyon sokat betegeskedtem” – mesélte Veca, aki több száz karácsonyi kívánság mellé ragasztotta fel Kocsis Tibivel, hogy mit szeretne elérni 2013-ban. Veca azt is elárulta, hogy azért van egy olyan titkos vágya, amihez sok munkára is szükség van: szeretné elérni, hogy legyen egy saját Mustangja, és addig dolgozik majd ezen, amíg ez nem sikerül neki, hiszen ő elsősorban a sok munkában hisz. Emellett még a vizualizáció is fontos szerepet játszik az életében. „Azt gondolom, hogy ha valamit nagyon erősen elképzelünk, az általában meg is történik. Így képesek vagyunk magunknak bevonzani olyan dolgokat, amire vágyunk. Nekem is vannak olyan álmaim, vágyaim, amiket szeretnék megvalósítani, és amikre nagyon sokszor gondolok vizuális szinten” – tette hozzá az énekesnő.

Ezt titkolja Janicsák Veca

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top