Sztárok

Börtönben ült a Voice énekese

Németországban lecsukták Gájer Bálintot, sőt hosszú évekre ki is tiltották az országból. A főnökei ugyanis feketemunkásként alkalmazták az énekest – írja a Blikk.

Kiderült, rács mögött ült a Voice 12 éve színpadon álló énekese. Gájer Bálintot 21 évesen lecsukták, majd kitoloncolták Németországból, és évekig nem léphette át az ország határát. Elmondása szerint egy fagyizóban keresett pénzt az egyetemi tanulmányaira, ám a tulajdonosok nem jelentették őt be. A munkaügyi hivatal emberei azonban egy razzia során elkapták, majd elvitték a rendőrségre. Ujjlenyomatot vettek róla, rendőrségi fotó készült róla, nyilvántartásba vették, s egy éjszakára rács mögé dugták, másnap pedig felültették egy határra menő buszra. A 32 éves énekes ettől a „kalandtól” számolja önállóságát. „Azóta vagyok önfenntartó, és mindent az éneklésnek és a zenének rendelek alá” – jelentette ki a voice-os, aki korábban fel akarta adni a versenyt.

Fotó:  TV2 / press.tv2.hu
Fotó: TV2/press.tv2.hu

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top