Sztárok

Újra börtönbe kerülhet Stohl

Ismét elítélhetik a színészt, a könyve miatt ugyanis feljelentette a Büntetés-végrehajtás Országos Parancsnoksága. A Nemzeti Színház művészét rágalmazással vádolják, s akár két évet is kaphat – írja a Blikk.

Stohl András akár két évre is újra börtönbe kerülhet. A Büntetés-végrehajtás Országos Parancsnoksága feljelentést tett nagy nyilvánosság előtt elkövetett rágalmazás és jó hírnév megsértése miatt a színész ellen a könyvében leírtakért – értesült a Blikk. A Nemzeti művészének – aki a könyvében kínzásokat, rabverést és alázásokat említ – a bíróság előtt kell bizonyítania a leírtakat. A bulvárlap úgy tudja, a megjelenés után egy egész jogászcsapat elemezte Stohl börtönkrónikáját, amelyért a színész egy fillért sem kapott, s akár tanúk nélkül, dokumentumokkal „zúzhatják szét” a színész sztorijait. A Blikk szerint a színésznek a könyvében szereplő, valamennyi kifogásolt tényállítását bizonyítania kell a bíróság előtt, különben pénzbüntetés vár rá, vagy akár vissza is kerülhet a börtönbe, mert a büntető törvénykönyv kétéves szabadságvesztés kiszabását teszi lehetővé súlyos rágalmazásért.

Újra börtönbe kerülhet Stohl

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top