Sztárok

Rettegésben élt a Voice-énekes

A nevelőapja hosszú évekig terrorizálta Karai Annát és családját, egyszer késsel is az édesanyjára támadt. A gyerekkora keményen megedzette a tehetségkutató 26 éves versenyzőjét – írja a Blikk.

A péntek esti megmérettetésre készülő Karai Anna elárulta, nevelőapja hosszú évekig terrorizálta a családját, ezért édesanyjával állandó rettegésben élt. Elmondása szerint a veszekedés, a kiabálás mindennapos volt náluk 13 éven keresztül. A 26 éves énekesnő nem titkolja, a nevelőapja folyamatosan tört-zúzott, s hol vele, hol pedig az édesanyjával kötözködött. Egyik alkalommal a férfi késsel támadt az énekeslány édesanyjára, mire az akkor 17 éves Anna a rendőrséget hívta ki a megfékezésére. A család félelemből nem tett feljelentést, ezért Annának és édesanyjának még évekig kellett tűrni a férfi zsarnokságát, mire végül rokonok segítségével sikerült elmenekülniük otthonról.

Fotó: TV2 / press.tv2.hu
Fotó: TV2/press.tv2.hu

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top