Sztárok

Őt küldjük idén az Eurovízióra

A 15 éves Radics Gigit kiadója szeretné indítani a jövő évi Eurovíziós Dalfesztivál magyarországi megmérettetésén. Azt szeretnék, hogy ő képviselje majd hazánkat Svédországban. A Blikk szerint eközben több magyar énekes is azt tervezi, hogy visszalép hazai versenytől.

Őt küldjük idén az EurovízióraGáspár Laci, Vastag Tomi, Brasch Bence és Fehér Zoli is megpróbálkozik idén az MTVA által kiírt versengésben. Azonban a Blikk úgy tudja, hogy több induló fontolgatja visszalépését, mert úgy érzik, hogy Gigivel szemben esélytelenként szállnak harcba. De a lap szerint ennek nemcsak a fiatal tehetség az oka, többen már előre megírt „forgatókönyvet” sejtenek a háttérben. „Sokan gondoljuk úgy, hogy felesleges elindulnunk az Eurovízión. Többen úton-útfélen hangoztatják, hogy úgyis ők fognak nyerni. Sőt azt beszélik, hogy mindez azért lesz így, mert az MTV maga kérte, hogy induljanak, olyan nagy szüksége van a televíziónak rájuk”  – mondta egy neve elhallgatását kérő induló. Gigi menedzsmentje eközben arról beszélt: védencük csak nemrég tudta meg, hogy indulni fog, ez egy karácsonyi meglepetés volt számára a kiadótól és a menedzsmenttől.

A szervező MTVA nyílt versengést ígért, és azt, hogy minden neves és kevésbé ismert zenei előadó pályázatának nagyon örülnek. „Már most rekordszámú nevezés érkezett A Dalra, amely február másodikán indul az M1-en. De természetesen a verseny a nyílt, hiszen a zsűri és a közönség szavazatain együttesen múlik, hogy ki utazik el májusban Malmőbe” –  nyilatkozta a Blikknek Lencsó Rita, az MTV kommunikációs igazgatója.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top