Sztárok

40 éves pasival randizik a 67 éves Priscilla Presley – fotó

Bár korántsem ez a legnagyobb korkülönbség két szerelmes híresség között, azért így is feltűnést keltett a zenész legenda egykori neje és új "játékszere", amikor egy londoni étteremben vacsoráztak.

De a vacsora után sem álltak le. Amint kiértek az étteremből, a 67 éves Priscilla a 40 éves barátja nyakába borult, majd hosszasan csókolta a férfit. Toby Anstis és Priscilla egy tévéfelvételen találkozott először, és elmondásuk szerint őket aztán egyáltalán nem zavarja a 27 év korkülönbség. „Egy barátjuk tanácsára kezdtek randizni, ráadásul Toby nagy rajongója Elvisnek, és mindig is idősebb barátnői voltak. Bár Toby Angliában, míg Priscilla az Egyesült Államokban él, a nő már számos repülőjegyet megvett új barátjának, hogy gyakran megtudja látogatni” – nyilatkozta egy forrás a Daily Mirrornak.

Úgy tűnik, 2013 a nagy korkülönbségű pároknak kedvez, hiszen szilveszter éjjel a 86 éves Hugh Hefner vette feleségül a 26 éves (!!!) Crystal Harrist.

40 éves pasival randizik a 67 éves Priscilla Presley - fotó

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top