Sztárok

Szakított a Voice szerelmespárja

A szülei túl fiatalnak tartották Agárdi Szilvit, a tehetségkutató gyengénlátó énekesnőjét Pál Déneshez. A fiatalok így csupán barátok maradtak a Voice után – írja a Bors.

Duettjük után azonnal szerelmespárnak kiáltották ki Agárdi Szilvit és Pál Dénest, pedig még ők maguk sem tudták, hogy mit éreznek egymás iránt. „Szilvi nagyon fiatal még ahhoz, hogy szerelmes legyen, s különben sem lenne jó, ha csalódnia kellene” – jelentette ki a 17 éves tehetség édesanyja. Az aggódó anyuka szavaival lányai is egyetért, mondván Dénessel nagyon jó barátok, viszont a szerelemre még bőven ráér, jelenleg az éneklés a legfontosabb az életében. A Voice énekese hasonlóan érez a gyengénlátó lány iránt, ezért a következő adásban is neki énekel: A most múlik pontosan című dallal búcsúzik el tőle. „Sajnálom, hogy a távolság most elválaszt minket, mert ahhoz képest nagyon megkedveltem, hogy milyen rövid időt töltöttünk együtt” – hangsúlyozta a jelenleg egyedülálló, 21 éves voice-os, akinek nem egyszer tettek szexuális ajánlatot a rajongói.

Fotó: TV2 / press.tv2.hu
Fotó: TV2/press.tv2.hu

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top