Sztárok

Elhagyja az országot a műsorvezető

Rosszul áll anyagilag Müller Attila, aki februárban már pultosként akar kezdeni Kínában. Reméli, az idei év jobb lesz számára, mint az elmúlt két esztendő – írja a Bors.

Két éve a háza égett le, tavaly pedig majd félmillió forintot bukott egy üzleten Müller Attila. Az X-Faktor kísérőműsorának, az After X-nek az egykori házigazdája állítja, soha nem állt ilyen rosszul anyagilag. „Kenyérre még van pénzem, de meg kellett húznom a nadrágszíjat” – jelentette ki a műsorvezető, aki a lakástűz után a szomszédaihoz költözött. Januárban azonban Kínába szeretne költözni, ahol egy ismerőse munkát szerez neki egy bárban. Ha a kiküldött életrajzát megfelelőnek találják, februárban már pultosként dolgozhat. Attila bizakodik, s reméli, újdonsült szerelme, Rajnai Réka fitneszmodell is vele tart Kínába. „Ha nem jutok ki, akkor itthon kell állás után néznem, mert a mostani helyzeten változtatni kell” – mondta.

Fotó:  RTL Klub / Sajtóklub
Fotó: RTL Klub/Sajtóklub

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top