Sztárok

Elhagyja az országot Delhusa Gjon

Rómában talált munkát és szerelmet Delhusa Gjon. Az énekes és valóságshow-hős Olaszországba költözik, és operaszerző lesz – írja a Bors.

Delhusa Gjon sem a celeb-, sem a zenei világban nem találta meg idehaza a számításait, ezért most Rómában próbál szerencsét. Az RTL 2 I love Gjoni című valóságshow sztárja időközben társra lelt, ám nem a műsorban, hanem Olaszországban; mégpedig egy szakmabeli nő rabolta el a szívét. A szerelmes zenész így követi kedvesét és Rómába költözik, ahol munkalehetőség is várja: megpályázott egy Olaszországban kiírt operapályázatot, és megkapta a megbízatást. Elmondása szerint az olasz munka mellett egy EU-s megbízatása van, emiatt pedig sokat fog a jövőben utazni, mivel a Balkán zenei hangzását fogja képviselni. Ugyan az olasz munka csupán három hónapra szól, ám – mint mondja – utána is kint marad, hiszen Magyarországhoz már nem sok minden köti. 

Fotó: RTL Klub / Sajtóklub
Fotó: RTL Klub / Sajtóklub

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top