Sztárok

Ő a magyar származású világsztár kedvese – fotó

Sokáig csak találgatni lehetett, hogy ki is a magyar származású színész, Justin Bartha barátnője. A Másnaposok című mozifilmek sztárja azonban nem rejtegeti tovább kedvesét.

Ő a magyar származású világsztár kedvese - fotóA People magazin szerint a magyar felmenőkkel büszkélkedő színész kedvese egy Lia Smith nevű hölgy, aki egyébként edzőként dolgozik. A pár már az ünnepeket is együtt töltötte, méghozzá Hawaiin. „Rettentően aranyosak együtt, egész nap a tengerparton sétáltak, szerelmes ölelték egymást és csókolóztak. Igazán szép pár” – mondta egy névtelen forrás a People magazinnak.

A lap információi szerint miután Bartháék hazajöttek a nyaralásból, a lány szüleihez mentek, mert Lia szerette volna bemutatni nekik a színészt. Justin korábban Scarlett Johansson és Ashley Olsen pasija is volt.

Bartha jelenleg nemcsak a Másnaposok 3. részén dolgozik, hanem a Ryan Murphy nevéhez köthető The New Normal című sorozatban is főszereplő. Ebben egy meleg férfit alakít, aki párjával együtt egy béranya segítségével vállal kisbabát.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top