Sztárok

10 érdekesség a TV2 új sorozatáról

Ki az a Jóban Rosszban-szereplő, aki feltűnik a Bűnök és szerelmekben? Kinek a nevéhez köthető a leghosszabb monológ? Kik éneklik a főcímdalt? 10 titok a Bűnök és szerelmek sorozatról.
10 érdekesség a TV2 új sorozatáról

Ki kicsoda a Bűnök és szerelmekben? Ismerd meg a szereplőket itt!

10.
Olykor éjszakába nyúlóan forgat a Bűnök és szerelmek stábja. A legkésőbbi időpontban befejezett jelenet Tinával – Bodzás Lajos menyével – készült, és hajnali háromkor ért véget.

9.
A piszkos ügyletekkel foglalkozó Bodzás Lajos gyerekkori jó barátja a mostani rendőrfőnök, Kapus Tibor. A barátságuk azonban ma már a múlté, és valóságos háború zajlik kettejük között, s ez a családjaik többi tagjára is igaz. Hogy mi miatt is romlott meg kettejük kapcsolata, az csak később derül ki…

10 érdekesség a TV2 új sorozatáról8.
Az eddigi legrövidebb jelenetre is jól emlékszik a stáb, ez Kékesi Kevin nevéhez fűződik. Az intézetisekhez tartozó fiúnak csupán annyi dolga volt, hogy egy pénzérmét dobjon a kávéautomatába. A felvétel mindössze 3 másodpercig tartott.

7.
A Bűnök és szerelmekben a jók harcolnak a rosszak ellen. Így nem ritka, hogy a rendőrfőnök Kapusi Tibor vallatásra viszi a rosszfiúkat. A leghosszabb monológ is egy ilyen jelenethez kapcsolódik. A lányokat futtató Valter a kihallgatás közben ugyanis folyamatosan mellébeszélt. Stábtagok szerint a karaktert megformáló fiú nyolc percen keresztül beszélt a semmiről, ebből azonban csak pár percet láthatnak majd a nézők.

6.
A stábot és a szereplőket is próbára teszi, amikor több órát forgatnak külső helyszíneken a téli hidegben. Blanka és Rómeó romantikus beszélgetései előtt meg kellett szabadítani a padot a ráfagyott dértől.

5.
Bár a Bűnök és szerelmek sorozat szereplői többségükben civilek, azért képzett színészekkel is találkozhatnak a nézők. Balog Rómeó édesanyját, Erzsit például Pásztor Edina színésznő alakítja, akit a Jóban Rosszban iszákos közjegyzőjeként is ismerhetünk, de a Nemzeti Színház darabjaiban is láthatjuk.

10 érdekesség a TV2 új sorozatáról4.
A legbonyolultabb jelenetsor egy üldözéses akció volt, amikor az egyik kulcsszereplő menekül egy lépcsőházban, majd a tetőn.

3.
A Bűnök és szerelmekre az a jellemző, hogy nem stúdióban, hanem külső helyszíneken forgatják, ebből pedig egyszer igencsak nagy kalamajka keveredett. Komoly riadalmat okozott ugyanis az egyik szereplő jelenete, amit egy gangos bérházban vettek fel. A tombolás és lövöldözés olyan hatásosnak bizonyult, hogy még a lakók is megijedtek.

2.
A legtöbb színész a forgatáson találkozott először, ám néhányan már korábbról is ismerték egymást. A Fruzsit alakító Földesi Ágnes, a Kevint megformáló Adányi Alex és a Blankát játszó Banovits Vivianne egy akadémiára jártak.

1.
A Bűnök és szerelmek főcímdalát két Voice-versenyző, Veres Mónika és Berkes Olivér énekeli.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top