Sztárok

Fura szerelmi háromszög a TV2 sztárjainál

Már az első randevún is túl van a Voice jóképű tehetsége, Berkes Olivér, és Szunai Linda szépségkirálynő. A kapcsolat érdekessége, hogy Linda korábban Olivér legjobb barátjával, Baronits Gáborral járt.

Egy dzsesszkoncertre ment el együtt Olivér és Linda, és ahogyan a fiú mesélte a TV2 Aktív című műsorában, kölcsönös szimpátia alakult ki köztük. A fiatal tehetség azt is elmondta, hogy Linda minden pénteken nézi az adást és szurkol neki, sőt szavazatot is küldött már, hogy ezzel is segítse őt a döntőig. „Nincs kizárva, hogy a Voice után komolyabbra fordul a dolog…” – fejezte be Olivér félszeg mosollyal, és szemmel látható volt, hogy ő bizony benne lenne egy komoly kapcsolatban is.

Mindezt azt teszi igazán pikánssá, hogy Szunai Linda Olivér legjobb barátjával, Baronits Gáborral is együtt volt. A Jóban Rosszban szívtiprója Lola után találkozgatott Lindával, bár – legalábbis az akkor megjelent cikkek szerint – a viszony rövid ideig tartott.

Fura szerelmi háromszög a Tv2 sztárjainál

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top