Sztárok

Geszti nagy meglepetést tartogat

Geszti Péter több mint három dalszöveget írt az eurovíziós dalverseny hazai selejtezőjére. De ezután sem tart pihenőt, mivel egyes hírek szerint egy nemzetközi vonatkozású slágeren munkálkodik.

Geszti nagy meglepetést tartogatAz ország legjobb dalszövegírójának tartott Geszti a tehetségkutató hajrájában és együttese, a Gringo Sztár koncertjei között szakított időt arra, hogy a barátait segítse a nemzetközi megmérettetésben. „Pontosabban három és fél szövegem indul a versenyen, hiszen egy negyedik dal rapbetétjének megírására is felkértek” – mondta Geszti, aki Éliás Gyula és Rácz Gergő mellett „mentorfiának” Fehér Zoltánnak is írt.

Péter egy korábbi interjúnkban „méltatlannak” tartotta mentoráltja gyors kiesését a RTL Klub műsorából, és most ezzel a gesztussal szeretné egyengetni Zoli karrierjét, aki egy sikeres dallal nemzetközi sztárrá is válhat. „Fehér Zolinál az volt a cél, hogy egy sikeres »első dal« lendíthesse meg a pályáját! – bizakodott Geszti. A slágergyárosnak A Dal után sincs pihenőideje, mivel kósza hírek szerint egy nemzetközi vonatkozású slágeren munkálkodik, de hogy kivel, az egyelőre még titok!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top