Sztárok

Oszter Sándor színművész lesz a vendége a január 17-i FLABéLOS – Zöldtea Estnek

Van már programja csütörtök estére? Ha nincs, jöjjön el egy hasznos és tartalmas orvosi előadásra, ami az egészséges diétáról, a leadott kilók megtartásáról és a FLABéLOS mozgásterápiás készülékkel kapcsolatos orvosi kérdésekről szól. Hallgassa meg Oszter Sándor tapasztalatait első kézből!

A Jászai Mari-díjas színművész két hónapja használja otthonában a FLABéLOS mozgásterápiás készüléket, elmondása szerint főleg időhiány miatt választotta ezt a módszert. Régen sokat sportolt, ma viszont már kevés ideje jut eljutni az edzőterembe, viszont szeretné megőrizni régi, jó kondícióját. A FLABéLOS készüléket nemcsak ő, de a család hölgy tagjai is előszeretettel használják.

Oszter Sándor a jó kondíciója megtartásának a céljából kezdte el használni a FLABéLOS készüléket.
Oszter Sándor a jó kondíciója megtartásának a céljából kezdte el használni a FLABéLOS készüléket.

 

A jó kondíció elérését és megtartását sokan tűzik ki célul. Január eleje amúgy is a fogadalmak, a célok kitűzésének aktuális időszaka minden évben.

Ezeknek a fogadalmaknak a nagy része a túlsúly csökkentéséről szól, valamint arról, hogy többet kívánunk mozogni, mert tudjuk és egyre jobban értjük, hogy a rendszeres mozgás milyen nagyon fontos, mégis évről évre beleszaladunk azokba a buktatókba, amelyek a gyors, hetek alatt ígért változásról szólnak, mozgás nélkül.

Óvakodjon tehát a gyors, 1-2 hét alatt látványos eredményt ígérő villámdiétáktól, mert ezek eredménye szinte sosem tartós. Táplálkozási ismeretek nélkül lehetetlen lefogyni, egy szakmai alapot nélkülöző divatdiétával sokkal több kárt okoz, mint hasznot.

De honnan tudjuk ebben az információtengerben, hogy melyik a jó és melyik a rossz diéta?

Ha elromlik az autója, mit csinál?
A., Megkérdezi a szomszédját, hogy mi lehet a baja?
B., Elolvassa egy pletykalapból, hogy mi lehet a megoldás?
C., Szakemberhez fordul és szakszervizbe viszi a kocsiját?

Hát persze hogy a C. Akkor az egészségét érintő kérdésekben miért nem ilyen megoldást választ?

Most itt a lehetőség, hogy hiteles forrásból, szakértőtől tájékozódjon.

Dr. Endre Veronika belgyógyász, szakterülete a túlsúlyos, obes betegek testsúly csökkentése, a FLABéLOS mozgásterápiás készülék hatásmechanizmusáról beszél.

Dr. Endre Veronika belgyógyász szakterülete a túlsúlyos, elhízott betegek testsúlycsökkentése, a FLABéLOS mozgásterápiás készülék hatásmechanizmusáról beszél.

 

Dr. Endre Veronika belgyógyász szakterülete a túlsúlyos, elhízott betegek testsúlycsökkentése. Praxisában számtalan túlsúlyos páciensének segített véglegesen csökkenteni a súlyos rizikófaktort jelentő túlsúlyát. Önt érdekelné, hogyan?
Egy könnyen kivitelezhető, élhető, koplalás nélküli diéta és egy bizonyos, szinte mindenki számára könnyen alkalmazható, mégis hatékony mozgásforma, a FLABéLOS együttes alkalmazásával.

A diéta mozgással kombinálva a leghatékonyabb, de nagy túlsúly esetén nem mindegy, hogy milyen mozgásformát választunk, mert a szívet és az ízületeket jelentős túlsúly esetén kímélni kell.

Ha nincs túlsúlya, de a kondíciója nem a legmegfelelőbb, a FLABéLOS könnyen kivitelezhető megoldást kínál a család mozgásproblémájának a megoldására.

A január 17-i FLABéLOS – Zöldtea Esten a készülék hatásmechanizmusáról is lesz szó, mind az elhízás, mind a mozgáshiány kezelésének szempontjából. A rendezvény 18.00 órakor kezdődik, és körülbelül másfél órát vesz igénybe. Érdemes rászánni ezt az időt a hiteles tájékozódásra.

A Január 17-i FLABéLOS – Zöldtea Est vendégeit egy finom zöldteával várjuk.
A január 17-i FLABéLOS – Zöldtea Est vendégeit egy finom zöld teával várjuk.

A rendezvényre a belépés ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Regisztrálni ITT lehet.

Várjuk szeretettel január 17-én, csütörtökön este! 

További információ: www.mediwel.hu

Decker Boglárka a Mediwel Kft. képviseletében nyitja meg a FLABéLOS- Zöldtea Estet.
Decker Boglárka a Mediwel Kft. képviseletében nyitja meg a FLABéLOS – Zöldtea Estet.

 

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top