Sztárok

Ben Affleck megható szerelmi vallomása a nejének – videó

A legjobb rendezőnek járó Golden Globe-díjat zsebelhette be Ben Affleck az Argo című filmért vasárnap éjszaka. A színész háromperces köszönőbeszédének legvégén a feleségéhez szólt...
Nézegess további képeket a szerelmespárról, itt!
Nézegess további képeket
a szerelmespárról, itt!

Néhány nappal ezelőtt már megnyerte a kritikusok által odaítélt legjobb rendezőnek járó díjat Ben Affleck, ám a magyar névvel is büszkélkedő színész-rendező vasárnap a Golden Globe-ot is bezsebelhette.

Galéria: Szülés után visszatérő kismamák a Golden Globe-gálán

Ben Affleck megható szerelmi vallomása a nejének - videó

Afflecket hatalmas meglepetésként érte a győzelem, és közel három percig mondott köszönetet. Természetesen megemlítette a stábtagokat, a többi jelöltet, az ügynökét és a filmstúdiót is, ám a legvégére hagyta a számára legfontosabb embereket.

„Köszönöm a három csodálatos gyermekemnek, Violet, Seraphina és Sam, nagyon szeretlek titeket! Köszönöm a feleségemnek, aki nélkül én nem állhatnék itt. Imádlak, te vagy az én mindenem, és köszönöm, hogy mindvégig mellettem álltál!” – szólt Affleck szerelmi vallomása.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top