Sztárok

Cameron Diaz smink nélkül – fotó

Negyvenévesen is bomba formában van, mégis annyit sportol, koplal és olyan fakó a bőre színe, hogy sokan azt gondolják, a színésznőnek gyógykezelésre lenne szüksége.

Cameron Diaz smink nélkül - fotóTényleg beteg a színésznő, vagy valami más van a háttérben? Cameron ugyanis valóban pocsékul néz ki. Mindez elsősorban annak „köszönhető”, hogy naponta több órát edz azzal a személyi edzővel, aki többek között Kourtney Kardashian és Gwyneth Paltrow alakjáért is felel, és mint a személyzetétől kiszivárgott, alig eszik. Ennek következtében semmi energiája sincsen, bőre fakó, arca beesett.

Hogy miért készíti ki magát ennyire, annak a munka az oka. A színésznő ugyanis következő filmjében – Ridley Scott The Counselor című thrillerében, amely Cormac McCarthy forgatókönyve alapján készül, és 2013 novemberében kerül a mozikba – egy szexuálisan túlfűtött ügyvédnőt alakít majd Michael Fassbender, Javier Bardem, Brad Pitt és Penélope Cruz társaságában. A forgatás kezdetére pedig bombaformába akar lenni. Csak nehogy kikészítse magát addigra, és még rosszabbul nézzen ki. Bár igaz, erős lámpákkal és még erősebb sminkkel lehet majd rajta segíteni!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top