Sztárok

Palvin Barbara újra az amerikai pletykalapok címlapján

Palvin Barbara, a Victora's Secret modellje nevetségesnek nevezte azokat a pletykákat, melyek szerint miatta lett volna vége a két tinisztár, Justin Bieber és Selena Gomez románcának. A magyar modell újra az amerikai magazinok címoldalára került...

Palvin Barbi újra az amerikai pletykalapok címlapjánA Twitterre még ősszel került fel az a fotó, amelyen Bieber és a 19 éves magyar modell együtt pózol egy divatbemutató után. A fiatal énekes akkori barátnőjének, Selena Gomeznek a rajongói halálosan megfenyegették Barbarát, mondván, miatta szakított az álompár.  

Palvin a vasárnapi Golden Globe-gálán beszélt az eseményekről. „Nem gond erről beszélnem, hiszen nem történt semmi köztünk” – nyilatkozta a Celebuzz internetes oldalnak.

Igaz, Palvin és Bieber később is találkoztak, akkor egy színházi előadásra mentek, ám a hírekkel ellentétben nem csak kettesben nézték meg az Oroszlánkirályt. „Justin nem a pasim, csak egy társaságban voltunk!” – folytatta a magyar lány, ennek ellenére a New York Post újságírója azt állítja, Selena Gomez miatta dobta ki végleg a Biebert. „Selena biztos benne, hogy ők ketten együtt voltak” – olvasható a lapban.

Palvin Barbarának egyébként itthon él a kedvese.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top