Sztárok

Kisbabát vár a Jóban Rosszban szereplője – Kiírják a sorozatból?

A Story magazinnak Zsófi megerősítette a hírt, miszerint ő és párja, Kembe Sorel babát várnak. Adódik a kérdés, hogy ezután mi lesz a sorsa a Jóban Rosszban sorozatban a színésznő által alakított Veronikának?

Kisbabát vár a Jóban Rosszban szereplője - Kiírják a sorozatból?

Még számomra is titok, hogy milyen sorsot szánnak az írók a karakteremnek – mondta nekünk a boldog kismama, aki egyelőre még forgat a stábbal. – Nagyon örülnék, ha a babázás után ugyanúgy visszatérhetnék a Csillagvirág Klinikára, mint Végh Judit. Az ő kisfia még nem volt egyéves, amikor újra kamerák elé állt.”

Ha egy sorozatszínész babát vár, akkor a forgatókönyvíróknak három lehetőségük van. Az első, hogy a terhességet beleszövik a történetbe. Ez történt a Szomszédokban, amikor Frajt Edit teherbe esett, ő a teleregényben is babát várt, csakúgy mint kolléganője, Ivancsics Ilona. A második, hogy a színésznő által alakított karaktert kiírják a sorozatból, Balogh Edina éppen emiatt távozott a Barátok köztből. A harmadik pedig, hogy a karaktert megtartják, de valaki más alakítja tovább a szerepet. Ez a Jóban Rosszban sorozatban is előfordult, amikor Szorcsik H. Viki szerepét Bicskey Zsófi vitte tovább.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top