Sztárok

Oroszlán Szonja helyett Lilu lesz a Szombat esti lázban

Mégsem tudott megállapodni az RTL II és Oroszlán Szonja, így nem a színésznő lesz a hamarosan induló Szombat esti láz műsorvezetője.

Oroszlán Szonja helyett Lilu lesz a Szombati esti lázbanA Bors információi szerint az anyagiakon nem tudott megállapodni a csinos színésznő és az RTL II. A hírt megerősítette a műsor kreatív producere is. „Oroszlán Szonjával valóban nem tudtunk megállapodni. Lilu már számos műfajban bizonyított, a nézők nagyon szeretik, így biztos vagyok benne, hogy itt is helyt fog állni” – mondta a Borsnak Herman Péter, a műsor kreatív producere.

Lilu az elmúlt években számos új műsorban kipróbálhatta magát, hiszen a Házasodna a gazda, a Való Világ és a Csillag születik is új kihívást jelentett számára. Most pedig már alig várja a táncolós műsort. „Nagyon örültem a felkérésnek, mert szeretem a műsort, az előző szériákat is mindig néztem. Az pedig külön öröm, hogy ismét együtt dolgozhatok Csonka Andrással, a magánéletben is nagyon jóban vagyunk, évekig vezettünk közösen műsort a Reggeliben” – mondta a Borsnak Lilu.

Az azonban már a hír kapcsán szinte biztosra vehető, hogy nem Lilu lesz Ördög Nóra utódja az X-Faktorban, hiszen ő sem lehet „egyszerre két helyen”…

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top