Sztárok

Húszéves, de már apuka az RTL sztárja

A Csillag Születikben feltűnt Szabó Ádám alig húszéves, de már apukaként "kell" viselkednie. Barátnőjének ugyanis van egy három és fél éves kisfia – írja a Blikk.

Az RTL Klub tehetségkutatójában felfedezett tangóharmonikás – aki idén az Eurovíziós Dalfesztiválon is indul – kedvese ugyanis egy 22 éves lány, Niki, aki egy tündéri kisfiú anyukája.

„Nikit az X-Faktor második szériájában ismertem meg, amikor extra produkcióként felléptem, ő ugyanis ott táncolt. Az első pillanattól fogva tudtam, hogy van egy kisfia. Jóban lettünk, de csak fél évre rá hívtam el randizni, ám Norbikával már előtte találkoztam” – ecsetelte a Blikknek Ádám.

Az anyuka számára is nagy döntés volt, hogy kit enged be a saját és fia életébe, éppen ezért a fiatalok egyelőre csak lassan, megfontoltan tervezik a jövőt. „Még nem költöztünk össze, de a fiam egyre jobban ragaszkodik Ádihoz, aki egy tangóharmonikával lepte meg karácsonyra…” – mesélte a lány a lapnak.

Húszéves, de már apuka az RTL sztárja

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top