Sztárok

A titok: ezért nyert Pál Dénes Veres Mónikával szemben

Már az első válogatáson sokaknak feltűnt megnyerő mosolya, kifejező, hatalmas szemei és különleges hangszíne. Úgy tűnik, Dénesnek nem tudnak ellenállni a nők, csak úgy ömlenek rá a szavazatok, melyek egészen a döntőig repítették!

Miért éppen ő?

A titok: ezért nyert Pál Dénes, Veres Mónikával szemben

A péntek esti elődöntőben sokáig 90 százalékos fölénnyel vezetett a kétségtelenül csodálatos hangú, jelentős zenei múlttal rendelkező Veres Mónikával szemben Pál Dénes, ami a szavazatokat illeti. Vajon ennek mi lehet az oka? Sokak szerint az, hogy a női rajongók jóval többször nyúlnak a telefon után azért, hogy Dénesre szavazzanak, aki érzelmileg is megérinti őket. Mert valószínű, hogy a férfiak is szívesen nézték volna még a csinos Mónikát a tévében, ám a „tettlegességig”, a tényleges szavazásig nem jutottak el elegen. Pál Dénes, a miskolci színiiskolás srác pontosan tudja, hogy az ő esetében 50 százalék a hang, és a másik 50 százalék az a bizonyos plusz, ami a személyiségéből árad. „Sosem tartottam magam különlegesnek, és nem volt téma az életemben az sem, hogy akkor most hogy nézek ki – mondja a Voice legfiatalabb döntőse. – Mindenesetre boldog vagyok, hogy a hangom, az érzelmeim, a megjelenésem és mindaz, amit képviselek, elegendő ahhoz, hogy az emberek látni és hallani akarjanak. Hogy adhatok nekik valamit, amitől szebb lesz a napjuk – ez mérhetetlenül jó érzés. Amúgy nincs bennem semmi különös, olyan vagyok, mint egy átlagos 21 éves srác, talán csak kicsit komolyabb.” És lehet, hogy a titok épp ebben rejlik: hogy Dénesben minden genetikai mázli ellenére is ott az a szerény, félszeg, kissé félénk és minden ízében őszinte fiatalember, aki simán lehetne bármelyikünk szomszédja.

Már valóra vált az álma

A titok: ezért nyert Pál Dénes, Veres Mónikával szembenAz interneten mára komoly Pál Dénes-rajongói klubok alakultak, és rájuk pillantva úgy tűnik, az énekesnek minden korosztályból vannak női rajongói. Egyetlen dologtól tart ő is és a családja is: nagyon érzékeny, és a művészvilág nem egy cukorkásdoboz – ugyanakkor épp ez a lelki alkat kell ahhoz, hogy meg tudja teremteni maga körül azt a miniuniverzumot, amelytől nők ezrei sóhajtoznak mélyeket péntek esténként, amikor dalra fakad és adnak róla egy szemközelit. „Sajnos már nem tudok válaszolni a sok-sok levélre, amit kapok, mert ha ezt tenném, nem maradna időm énekelni. Nem tagadom, fáradt vagyok, de a továbbjutástól most új lendületet kaptam, és mindent beleadok, hogy a fináléban a tőlem telhető legtöbbet hozzam. Nagyon köszönöm mindenkinek a támogatást! Számomra egyelőre felfoghatatlan, hogy ilyen sokan szeretnek, ismernek és énekelhetek nekik. Bármi történjék az utolsó adásban, az én álmom már valóra vált.”

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top