Sztárok

VV Veronika tarifája: százezer….?

VV Veronikát lebuktatták. Telefonon rendelték meg egy esti pókerpartira meztelenkedni, majd a szex is szóba került. A lány később megjelent a megbeszélt helyen- írja a Blikk.

A Blikk tudomására jutott, hogy VV Veronika kellő pénzért meztelenre vetkőzik. A lány nem netes oldalakon hirdeti magát, hanem egy bizonyos kör adja tovább a telefonszámát, így jutott el az a Blikk szerkesztőségébe is. „Százezret kérek az estére, ebbe beletartozik, hogy a pókerasztalnál meztelenül ülök. Igen extra is lehet, százezer forint per fő, ebben egy normál szex van benne” – tette még hozzá a plasztikázott Veronika, akinek szavairól hangfelvétel is készült. A lány később mindent tagadott, amikor felhívták a laptól, a megbeszélt munkára azonban időben megjelent!

Korábban VV Annamaritól készült hasonló – igaz, az kissé megkérdőjelezhető – felvétel, a lány az ügyvédjére bízta ügyét, és külföldre utazott.

VV Veronika a testéből él?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top