Sztárok

Vészjósló képek – Újra kicsúszott a talaj Britney lába alól

Nyolc órán át vásárol, nem mos hajat, újra villantással hívja fel magára a figyelmet... Félő, hogy Britney Spears megint összeomlik.

Hétvégén arról írtunk, hogy az újra szingli Britney máris villantott, amikor jobbnak látta melltartó nélkül elindulni egy üzleti tárgyalásra. Most pedig amerikai lapok fotósai szerint nyolc órán keresztül vásárolgatott, és több tízezer dollárt költött luxusruhákra, kozmetikumokra. „Úgy viselkedett, mintha a vásárlásba menekülne a szakítás okozta fájdalom elől. Ráadásul borzasztóan nézett ki. Már csak nyomokban emlékeztet arra a tündöklő dívára, aki az X-faktorban zsűrizett néhány héttel ezelőtt” – mondta az egyik fotós.

Sokan aggodalmukat fejezték ki, és máris egy újabb összeomlásról suttognak. Hiszen öt évvel ezelőtt pont vőlegénye, Jason Trawick volt az, aki segített talpra állni a drogos, lecsúszott énekesnőnek. Munkakapcsolatukból szerelem lett, sőt Jason lett Britney egyik gyámja is. Az természetes, hogy amikor egy nő egyedül marad, megtörik. Az teljesen mindegy, hogy ki kezdeményezte a szakítást, mindkét felet megviseli. De Britney még az átlagosnál is érzékenyebb alkat, és félő, hogy Jason támogatása nélkül ámokfutásba kezd…

Britney Spears

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top