Sztárok

Nacsa harcol a házasságáért

Nemrég még válásról beszéltek, Olivér ma azonban már Németországban ébred, ugyanabban a városban, ahol felesége is. A pár egyelőre nem beszél az új helyzetről.

Nacsa Olivér nagyon kitartónak bizonyul A soványra fogyott népszerű tévés egyáltalán nem adta fel a reményt, és a hírek szerint újra találkozgat feleségével. „Hetente ingázik Németország és Magyarország között. Adásait előre rögzítik. Hetente egyszer kell jelen lennie a felvételeken, de ahogy végzett, máris utazik vissza Németországba” – mondta el a Blikknek egy informátor. Nacsa közben közösségi adatlapján a lakhelyét is megváltoztatta, Budapestről Mannheimre, a városra, ahol felesége dolgozik. A Blikk telefonon utolérte, de egyelőre nem szeretett volna beszámolni arról, mi történik, azt mondta, majd ha gyökeres fordulatot vesz az ügy. Ezek alapján pedig egyelőre még csak a békítő tárgyalások zajlanak a felek között.

Nacsa harcol a házasságáért

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top