Sztárok

Retteg Vili bácsi neje a szívműtét miatt

Várkonyi András és felesége is bizakodó a februári szívműtétet illetően, a Barátok közt sztárja azonban látja a félelmet párja szemében.

Vili bácsi megformálója, Várkonyi András hónapokra eltűnik a képernyőről, mert súlyos szívműtét vár rá. A színész a mai Borsban bevallotta: feleségén látja, hogy fél. „Inkább a szemén látom, hogy félt, de nem pánikol. Ő is pozitívan áll a dologhoz, azt hiszem, fordított esetben én sem fogalmaznám meg az aggodalmaimat. Remélem, hamar túl leszünk rajta” – mondta a Borsnak bizakodva a színész. Vili bácsit egyébként nem írják ki örökre a sorozatból, a jelenlegi állás szerint, amint lehet, visszatér. Gyógyulása pedig minden bizonnyal gyors lesz, hiszen mint mondja, egyáltalán nem érzi magát betegnek. „Érdekes dolog ez: az egyik nap bemész az orvoshoz, mert egy kicsit fáradtnak érzed magad, a másik nap pedig már betegként kezelnek. Pedig nekem most sincs ­betegségtu­datom.”

 

Retteg Vili bácsi neje a szívműtét miatt

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top