Sztárok

Máris új műsorban szerepel Pál Dénes, a Voice győztese

Pál Dénes pénteken este megnyerte a Voice című tehetségkutatót, ám alig egy hét múlva már új csatornán találkozhatunk vele.
 Voice 2013, végeredmény

4. Weisz Viktor (11%)
3. Nádor Dávid (14%)
2. Gájer Bálint (20%)
1. Pál Dénes (55%)

Nézegess még Pál Dénes képeket, itt!
Nézegess még Pál Dénes képeket, itt!

Pál Dénes zsebelte be a legtöbb szavazatot pénteken este. A Voice énekese alig merte elhinni, hogy győzedelmeskedett. „Nagyon köszönöm azoknak, akik velem voltak és elhoztak idáig. Igyekszem a jövőben is viszonozni azt az örömöt, amit ők okoztak nekem” – mondta a boldog győztes, akinek természetesen mestere is gratulált, sőt Mező Misi a magasba emelte versenyzőjét. „Nemcsak én, hanem a közönség is hitt Dénesben, és ez a legfontosabb… Ő valami olyan dolgot tud, amit lehet, hogy nagyon sokan nem” – foglalta össze a véleményét a győztes mester.

Csakhogy Dénesnek nincs sok ideje élvezni a győzelmet, mivel vár rá a munka. Február 2-án elsőként lép színpadra, méghozzá az Eurovíziós Dalverseny elődöntőjén. Agárdi Szilvivel együtt jelentkezett az újabb megmérettetésre.

Ezzel a dallal indulnak az Eurovízión:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top