Sztárok

Hadjárat! Ő akarja kicsinálni Hajdút

Puzsér civilizációs ártalomnak, a legkártékonyabb közszereplőnek nevezte Hajdú Pétert, aki a szidalmakra így reagált: ne velem foglalkozzon ez a szerencsétlen alak – írja a Bors.

Hadjárat! Ő akarja kicsinálni HajdútPuzsér megfogadta, hogy 2013-ban Hajdú Péter ellen fog harcolni. Szerinte ugyanis Hajdúval szemben fel kell lépnie minden írástudónak, bárkinek, akinek egy kicsit is fontos akármiféle maradandó érték vagy emberség. „Hajdú a vesztére tör mindezeknek, és csak remélni tudom, hogy nem valamifajta démoni megátalkodottságból, csupán pénzért… Túl nagy nyilvánosságot kapott, amit sötét eszközökkel használ alantas célokra” – nyilatkozta Puzsér a Borsnak. A kritikus szerint Hajdú alkalmatlan a műsorvezetői feladatra. „Humortalan, szellemtelen, beszélni sem tud. Mindez persze semmiség az erkölcstelenségéhez és a gátlástalanságához képes” – mondta.

Hajdú Péter a vádakat meghallva csak annyit mondott a Borsnak: drukkol, hogy Puzsér újra műsort kapjon a Budapest TV-n. „Akkor nem velem lesz elfoglalva ez a szerencsétlen” – zárta le.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top