Sztárok

Malek Andi elképesztő ruhabakija – fotó

Bár a Voice női mestere láthatóan jól érezte magát ruhájában pénteken, sokak számára mégis érthetetlen, miért ezt az előnytelen darabot választotta.

Malek Andi elképesztő ruhabakijaA Voice divatfelelőse a Borsnak azt mondta, hogy szerinte Andi úgy nézett ki a pénteki döntőben, mint egy ponty. A ruhát maga az énekesnő választotta, de hogy miért bakizhatott? A szakember szerint azért, mert nincs tisztában az alakjával.

„Nem titok, hogy Andrea ragaszkodott a saját tervezőjéhez, Makány Mártához. Számomra nem volt presztízskérdés, Márta is tudhatja, hogy nem a hiúság beszél belőlem, én egyszerűen csak azért dolgozom, hogy minél előnyösebben nézzen ki egy problémás alkatú nő… Az ő együttműködésük péntek este azonban nem hozta meg azt az eredményt, amit elvártunk volna. Andrea azt hiszi, hogy ha van pocakja és feneke, akkor azt egy szűk ruhába bele kell passzírozni, mert a bő ruha kövéríti. Ha cuppanósra magára szűkítteti, azt képzeli, hogy jól fog neki állni, de sajnos nagyon rosszul állt… Meggyőződésem, hogy Márta keze is meg volt kötve Malek esetében” – mondta a Borsnak Lakatos.

Malek Andrea csak annyit nyilatkozott, hogy nagyon jól érezte magát a ruhában, és szerinte jól is nézett ki.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top