Sztárok

Harry herceg: egy újabb őrült parti részletei

Négy hónapnyi afganisztáni katonai szolgálat után ráfér az emberre egy feszültségoldó bulizás – gondolhatta Harry. De a herceg megint átesett a ló túloldalára.

Harry herceg: egy újabb őrült parti részleteiÁltalános megbecsülés övezi Harry herceget, amiért példamutatóan helytállt az afganisztáni hadszíntéren. Számos bevetésen vett részt, gyakorlatilag hősként tért haza Nagy-Britanniába a múlt héten. Afganisztánban csak videojátékokkal múlatta a szabadidejét, hazatérve azonban belevetette magát a bulizásba, több mint húsz órán át szórakozott.

Kezdődött egy focimeccsel, ahova Harry a legközelebbi barátaival ment el szurkolni. Találkozott a játékosokkal is, akikkel koccintottak a meccs után, majd a herceg és barátai korai vacsorára mentek egy jó nevű londoni étterembe. A többórás evést, pezsgőzést követően végigjárták a brit főváros elit éjszakai klubjait.

Harry vasárnap reggel 10.30-kor hagyta el a kedvenc klubját, meglepő módon nem túl spiccesen. Persze a paparazzók végigkövették az estét, a sajtómunkások pedig a hétfői lapokban beszámoltak a hercegi tivornyáról. Egyvalamiben egyetértettek a lapok: Harry megérdemelte a bulizást, de kissé átesett a ló túloldalára, megbecsülni sem lehet, hogy a drága és előkelő klubokban mennyi pénzt vert el.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top