Sztárok

Becsajozott a válófélben lévő TV2-es

Ismét rátalált a boldogság Fekete Dávidra. A Megasztár 4. szériájában ismertté vált énekes a duettpartnerével jött össze – írja a Blikk.

Fekete Dávidnak a közelmúltban ment tönkre a házassága Cserpes Laurával. A válófélben lévő 26 éves énekes életébe azonban újra beköszöntött a szerelem. A bulvárlap értesülései szerint a Megasztár 6. szériájában felbukkant tehetséghez, a 18 éves Réti Nórához fűzik gyengéd szálak. Az egykori megasztárosok mostanában együtt zenélnek, és valószínűleg a zene is szerepet játszott abban, hogy közel kerültek egymáshoz. Az énekesek egyelőre sejtelmesen nyilatkoztak a bimbózó románcról. „Tény, hogy kiegészítjük egymást, tökéletes összhangban vagyunk. (…) Azonban hogy a színfalak mögött mi történik, lényegtelen” – jelentette ki Dávid, aki korábban nyomozóval figyeltette nejét. Nóra – aki elsőként esett ki a tehetségkutatóban – ugyancsak elismerte, hogy erős kötelék alakult ki közöttük, ám ő is szűkszavúan beszélt a kapcsolatukról. „Ami Dáviddal és velem történik, az egyedi ebben az országban” – árulta el.

Becsajozott a válófélben lévő TV2-es

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top