TV-sztárok

Magyarországra érkezett az egyik legelegánsabb sorozat

Eltűntek a telenovellák a STORY4 csatorna kínálatából, van helyette Downton Abbey, Poirot, Miss Marple, Murdoch, Foyle háborúja, és hamarosan érkezik Gordon Ramsay a pokol konyhájával.

Magyarországra érkezett az egyik legelegánsabb  sorozatAngliában és Amerikában is nagy kedvenc lett

A Downton Abbey az elmúlt évek során a minőség, az elegancia és az elegáns, finom szórakoztatás szinonimája lett. Bárhol mutatták be a sorozatot, mindenhol sikert aratott. Nagy-Britanniában 2010 szeptemberében debütált a legnagyobb kereskedelmi csatornán, és már az első részt több mint 10 millióan tekintették meg. Csak viszonyításképp: az ugyancsak az ITV-n futó X-Faktornak is ennyi nézője szokott lenni… De Amerikát is meghódította a Downton Abbey, hiszen a PBS a brit sorozatnak köszönhetően megnégyszerezte nézettségét.

A világban ma száznál is több országban vetítik a Downton Abbey-t, és mostantól már mi sem lógunk ki a sorból, hiszen a Downton Abbey Magyarországra is megérkezett, és február 10-től csakis a STORY4-en lesz látható!

 

 

Magyarországra érkezett az egyik legelegánsabb  sorozatGordon Ramsay is nálunk főz

Modortalan, mocskos szájú, kifejezetten bunkó, nyers, de mindenkit lefőz! A többszörös Michelin-csillagos séfzseni, Gordon Ramsay csapatai mérik össze főzőtudományukat. Kihívások, szigorú követelmények… A Pokol konyhájában és a STORY4-en is felcsapnak a lángok!

Visszatér Vágó

A STORY4-en láthatták a nézők a Videoton kitűnő szereplését az Európa Ligában, és tavasszal a Stuttgart, az Inter, a Chelsea vagy éppen a Liverpool fut majd ki a csatorna gyepszőnyegére. Folytatódik a Napi sztori és az Átvágó Vágó Istvánnal.

„Ahogy mindenkinek, úgy nekünk is megvan a magunk története. Bulvárcsatornából formálódtunk az igényes, máshol nem látható szórakoztatás otthonává, és a magunk példáján sikerült bemutatnunk, hogy a minőség nem feltétlenül ellentéte a népszerűségnek, hiszen a STORY4 ma az ország 4. legnépszerűbb kábelcsatornája” – fogalmazott Borsány-Gyenes András, a STORY4 vezérigazgató-helyettese.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top