Sztárok

Drasztikusan lefogyott a Jóban Rosszban sztárja

Ismét merész ruhákat hordhat Végh Judit, aki a várandóssága alatt 24 kilót szedett fel. A Jóban Rosszban színésznője másfél év után újra bombaformában van – írja a Blikk.

Végh Judit két évvel ezelőtt hagyta ott a Jóban Rosszban stábját, hogy életet adjon elsőszülött gyermekének, Bencének. A színésznő a terhesség során 24 kilót szedett fel, így a szülés előtt már közel járt a 80 kilóhoz. Az eltelt másfél év során Judit vékonyabb lett, mint valaha: 26 kilót leadott, így már csak 52 kilót nyom. „Nem hittem, hogy valaha visszanyerhetem a régi alkatomat, vagy felvehetek majd egy olyan ruhát, amire most esett a választásom” – vallotta be a sorozatsztár, aki Léber Barbara egyik merész, testhezálló ruháját próbálta a Story-gálára. A 29 éves sorozatsztár diéta és edzés nélkül karcsúsodott, másfél éves örökmozgó kisfia, valamint a televíziós és színházi elfoglaltságai alaposan hozzájárultak a fogyáshoz. 

Fotó: TV2 / press.tv2.hu
Fotó: TV2/press.tv2.hu

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top