Sztárok

Pénzért fogy le Szabó Zsófi?

A színésznő egy reklámkampány kedvéért akar megszabadulni 10 kilótól. A rajongói azonban attól tartanak, hogy a korántsem túlsúlyos sorozatsztár tönkreteszi magát, és csontsovánnyá változik – írja a Bors.

Szabó Zsófi a napokban jelentette be, hogy májusig 10 kilótól akar megszabadulni. Mint a bulvárlap megtudta, a tízkilós fogyás egy reklámkampány része. A Jóban Rosszban sorozat színésznője ugyanis egy ételszállító és egy fitnesz-wellness rendezvény közös akciójához adta az arcát, amelyben azt ígérik, hogy a jelentkezőket megszabadítják a pluszkilóktól. A Bors úgy értesült, hogy egy-egy ilyen kampányért – az ingyen ételek és a juttatások mellett – milliós összeget fizet a megrendelő. Zsófi elárulta, hogy már 3 hete diétázik, s eddig 2 kilót adott le. „Nem pénzért kezdtem fogyókúrába, áprilisban lesz pontosan egy éve, hogy egészséges életmódot követek. (…) Azért vállaltam el a felkérést, hogy minél szélesebb körben meg tudjam osztani a tapasztalataimat és segítsek” – jelentette ki a korábban állatkínzással megvádolt színésznő, aki a bulvárlap számításai szerint tavaszra jóval 50 kiló alatt lesz.

Pénzért fogy le Szabó Zsófi

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top