Sztárok

Ezt figyeljétek! Zámbó Krisztián visszatért

Zámbó Krisztián nem beszélt a levegőbe, amikor kijelentette: könyvet ír és elmondja saját történetét. Aki inkább olvasná, mintsem hallgatná Jimmy fiának mondandóját, annak nem kell tovább várnia.

Ezt figyeljétek! Zámbó Krisztián visszatértHa ugyanis a 32 éves fiú „élettörténetét” olvasgatnád a metrón, akkor már előrendelheted a provokatív című – Ide lőjetek! – kötetet. A kiadó oldalán részletet ugyan nem találtunk az alkotásból, de az előszóból is sok kiderül. Például az, hogy Jimmy fia nagyon büszke a kötetre, és ez nem egy hétköznapi sztori lett ám. „Igazából a boldog gyermekéveimtől a züllésemen, az apukám halála utáni évek kilátástalanságán, a zenei próbálkozásaimon át egészen mostanáig arról szólt az egész életem, hogy valahogy elérjem azt, hogy szeressenek az emberek. És önmagamért szeressenek! Ezért küzdöttem, ezt akartam, pedig közben én magam sem tudtam, hogy ki is vagyok igazából. Hogy basszus, merre is tartok! Ki is az a Zámbó Krisztián? – írja az X-Faktor próbálkozója, aki szerint a könyvben végre „szépítgetés” nélkül mesélheti el történetét.

Inkább hallgatnád? Csak rajta!

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top