Sztárok

Szakított Tóth Gabi

Vége a szerelemnek az énekesnő és focista kedvese között. Ismerőseik szerint túl keveset találkoztak, és valószínűleg emiatt eltávolodtak egymástól – írja a Blikk.

Tóth Gabi szakított focista kedvesével, a 22 éves Rasztovits Dáviddal. A kapcsolatuk nagy szerelemnek indult, mégsem tartott egy évig. A szakítás hátterében a közeli ismerősök szerint valószínűleg az állhat, hogy a 25 éves énekesnő és kedvese elhidegültek egymástól, mivel az utóbbi időben Gabi elfoglaltságai miatt keveset találkoztak. Dávid – akit az edzései Budapesthez kötnek – még az ingázást is vállalta a főváros és Győr között, hogy a focistakarrierje mellett a barátnőjét se hanyagolja el, hiszen Gabi jelenleg a győri színháznál dolgozik. Mint a bulvárlap megtudta, bár a fiatalok nagyon szerették egymást, ez elmúlt, s megbeszélték, hogy lezárják a kapcsolatukat. A Blikk értesülései szerint a drasztikusan átváltozott énekesnőt – aki a Szombat esti lázra is gőzerővel készül – megviselte a szakítás.

Szakított Tóth Gabi

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top