Sztárok

Négy évet ült zsarolásért az RTL Klub sztárja

Az RTL Klub hamarosan induló műsorának szereplője nemcsak szerepe szerint alakít rosszfiút, hanem a valóságban is a börtöntől vezetett útja a stúdió felé.

Négy évet ült zsrolásért az RTL Klub sztárja„Amikor az ember négy évre hűvösre kerül, bőven van ideje arra, hogy átgondolja az életet. Velem is így történt, és valami nagyon megváltozott bennem” – nyilatkozta a Blikknek az RTL Klubon hamarosan induló Éjjel-nappal Budapest című műsorának szereplője.

A Joe-t alakító Varga Sándor zsarolásért ült börtönben, és legjobban az viselte meg, hogy nem lehetett jelen kisfia cseperedésénél.
„Még bent elhatároztam, hogy változtatok, jó útra térek, akárcsak sorozatbeli karakterem. Ma a fiam a legfontosabb, akinek tulajdonképpen azt is köszönhetem, hogy most itt vagyok” – mondta a szereplő, kiderült ugyanis, hogy titokban nevezte be őt fia az Egy perc, és nyersz című vetélkedőre, ennek castingjáról vezetett végül az útja a hamarosan induló műsorba.

Az RTL Klub új műsorában egyébként VV Anikó is debütál majd színésznőként, a sorozatban pedig fiatalok költöznek be egy lakásba, ahol előre megírt forgatókönyv alapján, de improvizálva élik mindennapjaikat. A műsor naponta jelentkezik majd.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top