Sztárok

Ezért sírta el magát Száraz Dénes

Száraz Dénes könnyekig meghatódott, amikor meglátta kisfiát a Story-gálán...

további fotók a gáláról, itt!
További fotók a gáláról, itt!

A Story magazin olvasói ezúttal is bebizonyították, hogy nagy kedvencük a Jóban Rosszban Tamás atyáját alakító Száraz Dénes. Ő lett ugyanis az év színésze az idei Story-gálán.  Az ifjú művész könnyes szemmel vette át az elismerést. „Bevallom, kissé nehéz megszólalnom, és igen, könnyes a szemem, mert nem tudtam, hogy a kisfilmembe bekerül a feleségem és a csodálatos fiam” – mondta kissé elszorult torokkal a Jóban Rosszban népszerű színésze.  „Számomra művészként az a fontos, hogy valamilyen érzést tudjak adni az embereknek, lehet ez rossz vagy jó, a lényeg, hogy a nézőben történjen valami. Ennek a visszaigazolása számomra ez a díj, és rettentően hálás vagyok érte” – nyilatkozta Dénes, akit felesége kísért el a partira.

A Story-gála legszebb ruhái, itt! 

A Story Ötcsillag Díj kategóriáinak legjobbjai a következők:

Az Év Műsorvezetőnője – Ördög Nóra
a RTL Klub műsorvezetője

Az Év Műsorvezetője – Sebestyén Balázs
a Class FM és az RTL Klub műsorvezetője

Az Év Színésze – Száraz Dénes
színész-sorozatszínész, jelenleg a Jóban Rosszban című sorozat Tamás atyájának szerepében látható

Az Év Zenei Produkciója – Majka, Curtis, BLR közös Belehalok című száma
több mint 18 millió internetes videólejátszással az egyik legnépszerűbb hazai sláger

Az Év Televíziós Produkciója – X-Faktor 2012
az RTL Klub énekes-tehetségkutatójának harmadik évada

Az év leg-legje díjat a Class FM Morning Showcímű műsora vihette haza.

A tavalyi évhez hasonlóan a Huszti Péter, Presser Gábor, Szinetár Miklós és Vitray Tamás alkotta kuratórium idén is döntött az Érték-díjasokról, és három művész, valamint egy riporter 2012-es munkásságát díjazta szakmai elismeréssel.

Érték-díjasok 2012-ben:

Bata Éva színésznő, Vígszínház:
2009-ben végzett a Színház- és Filmművészeti Egyetem színész szakán. A diploma megszerzése után a Vígszínház tagja lett, 2012-ben a színház társulatának titkos szavazása alapján Ruttkai-emlékgyűrűvel jutalmazták kiemelkedő művészi teljesítményét. Legnagyobb szerepei: Glória (A lovakat lelövik, ugye?), Vanda (Vénusz nercben), Júlia (Rómeó és Júlia).

Rancsó Dezső színész, Magyar Színház: 1991-ben végzett a Pozsonyi Színház- és Filmművészeti Főiskolán. Tagja volt a Veszprémi Petőfi Színház, a kecskeméti Katona József Színház, a zalaegerszegi Hevesi Sándor Színház és a Nemzeti Színház társulatának. 2004-ben és 2010-ben Főnix Díjjal, 2005-ben Szendrő József-díjjal tüntették ki. Fontosabb szerepei: Rómeó, Dankó Pista, Hamlet és az Őrnagy a Tótékban.

Méhes Gábor sportriporter
1995-ben kezdte karrierjét sportriporterként Szegeden, 1997-ben közvetítette első élő mérkőzését a Magyar Televízióban. Négy olimpiáról és több Európa- és világbajnokságról tudósított.

Balázs Elemér dobos: Több mint másfél évtizede meghatározó alakja a magyar dzsesszéletnek, 1995 óta zenekarvezetőként is működik. Játszott a No-Spa zenekarban, oszlopos tagja a Trio Midnightnak, és állandó dobosa a Creative Art Ensemble-nek. 2000-ben alapította a Fonogram-díjas Balázs Elemér Groupot, Magyarország egyik legnépszerűbb dzsessz-zenekarát.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top