Sztárok

Ők a legjobban öltözött celebpasik

Károly herceg lekörözte fiát, Vilmos herceget a legjobban öltözött férfiak listáján, de a STORY4-en február 10-től látható Downton Abbey sorozat színésze is bekerült a legjobbak közé.

A 64 éves Károly herceg az előkelő 8. helyet foglalja el a GQ magazin listájában a legjobban öltözött férfiak között, fiával, Vilmos herceggel szemben, aki a 37. helyre szorult. Natalie Massanet, angol divattanácsadó szerint Károly herceg mindig trendi és jól öltözött. „Ő az a férfi, aki tudja, mi áll jól neki, és tudja, hogyan kell helyesen hordani a ruhákat. Bármi legyen is az aktuális divat, ettől a két szemponttól nem tér el” – nyilatkozta a tanácsadó.

Ők a legjobban öltözött celebpasik

De nem csak a királyi családból áll az ötvenes mezőny. A legjobban öltözött férfiak listájára felkerült a STORY4-en február 10-én debütáló világhírű sorozatból, a Downton Abbey-ből ismert Dan Stevens, aki büszkén mondhatja el magáról, hogy megelőzte a vámpír Robert Pattinsont.

Ők a legjobban öltözött celebpasik

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top