Sztárok

Kifutóra lép Beckhamék két gyereke

Londonban rendezik meg az első gyermekdivathetet. A brit sajtó szerint a két díszvendég nem lesz más, mint Beckhamék lánya, Harper, és egyik testvére, Romeo.

Bár a rendezvényen csupa luxusmárkát vonultatnak majd – Paul Smith Junior, Junior Gaultier, Chloe, Little Marc Jacobs… –, és a belépőkből befolyt összeget jótékonysági célra ajánlják fel a szervezők. A brit sajtó szerint a Londonban megrendezésre kerülő első gyermekdivathétnek Beckhamék négy gyermekéből kettő lesz a díszvendége.

A tízéves Romeo néhány héttel ezelőtt debütált modellként. Az angol Burberry márka 2013-as tavaszi–nyári kollekciójának lett az egyik arca a gyönyörű Edie Campbell és Cara Delevingne mellett. Húga, a tizennyolc hónapos Harper pedig már két divatbemutatón is feltűnt édesanyja oldalán. Sőt amikor az énekesnő New Yorkban bemutatta legújabb ruhakollekcióját, az akkor még 14 hónapos lánya is végigvonult a színpadon.

Kifutóra lép Beckhamék két gyereke

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top